Om oss

LITE MER OM OSS PÅ WIRA

Framgång byggd på personal som trivs

Sedan Wira Fastighetsservice startades 1987 har vårt enkla och tydliga mål varit att ta god hand om dina fastigheter. I dag är vi ett snabbt växande företag som bygger våaffärsidé på att ha nöjda kunder och personal som trivs.

Återkopplande trygghet

Gedigen kompetens och noggrann återkoppling utmärker Wira Fastighetsservice.

Som kund ska du känna dig trygg i att vi utför våra arbetsuppgifter på ett bra sätt och att du har full kontroll på vårt arbete. Därför får du alltid rapporter som specificerar exakt vad vi har gjort och hur lång tid det tog att utföra ärendet. 

Kompetens är vårt signum

Hos oss kan du alltid räkna med ett trevligt bemötande. En stor del av vår framgång bygger på vår kompetenta personal, därför satsar vi hela tiden lite extra på våra anställda. Vi är fast övertygade om att vår sunda och generösa företagskultur skapar goda resultat hos dig som kund.

Fristående uppdrag eller löpande avtal

Du kan anlita oss antingen för fristående uppdrag eller löpande fastighetsskötsel. Med våra långsiktiga ronderingsavtal ser vi till att regelbundet kontrollera och underhålla din fastighet. Detta löpande arbete gör att våra medarbetare lär känna dina miljöer och snabbare kan lösa eventuella problem när de uppstår eller rent av förebygga dem redan innan de inträffar. Med konsekvent och kompetent fastighetsskötsel skapar vi säkra och trivsamma miljöer för alla som vistas i den. Detta är också ett enkelt sätt att förlänga fastighetens livslängd.

Ett genuint servicetänk

Vi på Wira hanterar byggnader lika noggrant som vi vårdar våra kundrelationer. Därför har vi personal som specifikt ansvarar för och är uppdaterade på just din verksamhet. Vi rapporterar vilka åtgärder som vidtagits och vad du kan förvänta dig härnäst. Förtroende är viktigt för oss. Vi vill därför att du alltid ska känna att du lämnar fastigheten i händerna på någon du litar på.

Återkopplande trygghet

Du får alltid rapporter som specificerar exakt vad vi har gjort och hur lång tid det tog att utföra ärendet. 

Är du intresserad av att jobba hos oss?

Sedan Wira Fastighetsservice startades 1987 har vårt enkla och tydliga mål varit att ta god hand om dina fastigheter. I dag är vi ett snabbt växande företag som bygger vår affärsidé på att ha nöjda kunder och personal som trivs.